Hur spelar man skraplotter online?

Skraplotter är inte speciellt komplicerat, i alla fall inte ute i "verkligheten". Man skrapar på några rutor och så ser man om man har vunnit, vanligtvis genom att få tre likadana symboler eller summor. På nätet är det lite annorlunda, och skraplotter online kan vara mycket varierande – men fortfarande lätta att förstå sig på.

Skraplotter online – en ny dimension

Det är inte speciellt krävande att spela på skraplotter: skrapa rutorna, och se om du vunnit. Det vanliga är att man ska ha tre lika, exempelvis tre belopp, och så vinner man den summan pengar, men det finns flera olika varianter, som dock alla är lätta att lära sig. Skraplotter på nätet fungerar i grund och botten på mer eller mindre samma sätt som live, men det finns en del skillnader.

Till att börja med så är skraplotter på nätet oftast betydligt mer grafiskt och ljudmässigt avancerade, med musik, animationer och olika effekter – någonting som ju inte riktigt är möjligt med "papperslotter". Det gör att skraplotter online ofta är mer "engagerande" än papperslotter (även om det givetvis finns de som föredrar det senare).

Samtidigt så finns också ofta möjligheten att spela på flera lotter samtidigt och man behöver då inte klicka på de olika rutorna för att "skrapa" dem. I stället kan man få fram dem alla samtidigt för att se om man vunnit eller inte. Snabbare än att skrapa för hand, definitivt. Dessutom kan man också vanligtvis välja hur mycket som man vill satsa – små belopp, där vinsterna inte blir så jättestora, eller lite mer för möjligheten att vinna rejält med pengar.

Men i grund och botten handlar det fortfarande om samma sak som klassiska skraplotter – skrapa fram rutor, och hoppas på att samma symbol eller summa dyker upp tillräckligt ofta för att man ska vinna.

Hur spelar man skraplotter?